Fremragende Tips For Ditt Fantastiske Hjemmeforbedringsprosjekt

Oppussing prosjekter kan må gjøres hvis veksten av familien din garanterer et bedre sted. Det er mange forskjellige alternativer for oppussing tilgjengelig for deg. Denne artikkelen skal lære deg noen tips om oppussing og øke verdien av huset ditt.

Pass på å vurdere hvilken type materiale du har tenkt å bruke før du bygger et tillegg til ditt hjem. Ved hjelp av tre kan øke forsikringspremiene på grunn av den ekstra risikoen for brann. Stål og betong er mer holdbare og brannsikre, så å velge ett av disse alternativene kan bidra til å holde dine årlige forsikringspremier lave.

Et bestemt tillegg til hjemmet ditt kan legge stil og klasse til det. For eksempel kan et bibliotek med skreddersydde hyller eller en kjeller konvertert til en vinkjeller legge til en nyttig og classy touch. Disse imponerende tilleggene vil ikke bare glede deg, men de vil vesentlig øke verdien av ditt hjem.

Vurder å erstatte taket med helvetesild som er lysere i fargen eller til og med ved hjelp av hvite fliser. Å ha et lysere tak vil redusere mengden varme absorbert av loftet og de øverste etasjene, noe som gjør huset ditt mer komfortabelt og redusere energien som trengs for å kjøle det ned i de varme sommermånedene.

Ikke alle oppussingsprosjekt må være en stor overhaling eller en stor utgift; det finnes en rekke raske og enkle oppdateringer du kan gjøre til en rimelig pris for å tilføre verdi og appellere til hjemmet ditt. Begynn med maling. Mal veggene, skapene, trimmen eller dørene dine. Du kan til og med male komfyr- eller gulvfliser med spesialmaling designet for dette formålet. Øk lagringsplassen ved å installere skap eller pantry arrangører. Bytt ut kjedelige kjøkkenskapknotter med de som er unike og dekorative. Gjør det samme med de vanlige hvite veggplatene dine mens du er i det. Forbedre din nye malingsjobb med friske, lyse gardiner og rene. Lei en gulvbuffer, og buff og voks tregulv. Litt penger og litt kreativitet kan føre til noen dramatiske endringer.

Selvklebende vindusfilmer er et av de rimeligste og rimeligste og enkle å installere oppussingsprosjektene. Disse filmene er tilgjengelige i karakteristiske glassmalerier, frostede design og en rekke andre teksturerte mønstre. Mange vinduslimsett inkluderer alle verktøyene som trengs for jobben og koster mindre enn tjue dollar per vindu.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, bør du vurdere å bytte ut vinduer og dører. Dette har ikke bare en sjanse til å forbedre verdien av hjemmet, men kan også redusere mengden penger som kreves for å holde huset ditt varmt og tørt. Du kan også legge til ekstra sikkerhet med nye dører og vinduer.

Før du bruker kjøkkenskapskuffene til å sette inn redskaper og andre ting, bør du vurdere en løsning for å holde dem rene. Mange rabatt- og dollarbutikker selger vinyltapet som har en lim tilbake. Klipp et stykke av det selvklebende tapetet for å passe til skuffen din, skrell deretter av underlaget og fest. Å ta dette trinnet vil forhindre at skuffene dine blir skadet, og tapetet kan enkelt skrelles av og erstattes.

Nå som du er bevæpnet med noen solide tips for å veilede deg, gjør en god beslutning om oppussing bør virke mindre skremmende. Husk, kvalitet hjem forbedringer til hjemmet ditt vil ikke bare tillate deg å ha en mer ønskelig plass, men vil også forbedre den samlede verdien av ditt hjem.

Planning An Excellent Home Improvement Project

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *